Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αυτό είναι το Top-10 των best sellers μοντέλων τον Ιούνιο - NewsAuto.gr

Αυτό είναι το Top-10 των best sellers μοντέλων τον Ιούνιο


Τα Fiat 500, Toyota Yaris «μονομάχησαν» στις λιανικές και εταιρικές πωλήσεις αυτοκινήτων.

Τα μοντέλα της Fiat και της Toyota ξεχώρισαν τις αυξημένες επιδόσεις που σημείωσαν τον έκτο μήνα του 2022. Ωστόσο τον Ιούνιο το πρώτο μοντέλο σε πωλήσεις λιανικής δεν προέρχονταν από την εταιρεία με τις υψηλότερες πωλήσεις.

Κάτι ανάλογο συνέβη και στις εταιρικές πωλήσεις όπου καταγράφονται σημαντικές ανατροπές και εκπλήξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο για τον μήνα Ιούνιο ήταν το Fiat 500 με σχεδόν 800 ταξινομήσεις στην δεύτερη θέση το Toyota Yaris με πάνω από 700 μονάδες και την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Hyundai i20 με πάνω από 370 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια ακολουθούν το Toyota Yaris Cross, το Toyota C-HR, το Hyundai i10, το VW T-Roc, το Dacia Duster, το Nissan Micra και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Opel Corsa.

Πρωτιά της Fiat και της Toyota στα εταιρικά!

Πέραν των καταναλωτών της λιανικής στις εταιρικές πωλήσεις φαίνεται σύμφωνα με πληροφορίες του Newsauto.gr πως το Fiat 500 αναδείχθηκε πρώτο ξεπερνώντας τις 600 πωλήσεις ακολουθούμενο από το Toyota Yaris με πάνω από 330 μονάδες ενώ την πρώτη τριάδα συμπληρώνει το Opel Corsa με πάνω από 240 αυτοκίνητα.

Στη συνέχεια ακολουθούν το Nissan Micra, το Toyota Yaris Cross, το Toyota C-HR, το VW T-Cross, το Dacia Duster, το Hyundai i10 και την πρώτη δεκάδα συμπληρώνει το Hyundai i20.

Όσον αφορά στις μάρκες που επέλεξαν οι εταιρικοί χρήστες στην πρώτη θέση βρέθηκε η Toyota με πάνω από 900 μονάδες και ακολουθούν η Fiat με πάνω από 700 οχήματα, η VW (πάνω από 420 ΙΧ), η Opel (πάνω από 420 μονάδες), η Mercedes-Benz (λίγο κάτω από τις 400 μονάδες), η Hyundai (πάνω από 370 ΙΧ), η Peugeot (πάνω από 350 μονάδες), η Nissan (πάνω από 280 ΙΧ), η BMW (πάνω από 270 οχήματα) και η Kia (πάνω από 245 οχήματα).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αυτό είναι το Top-10 των best-sellers του Μαΐου!
Αυτό είναι το top-10 των best-sellers του Απριλίου!
Το Top-10 των best-sellers σε όλο τον κόσμο!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: