Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Αυτός είναι ο καλύτερος προσομοιωτής στον κόσμο - NewsAuto.gr

Αυτός είναι ο καλύτερος προσομοιωτής στον κόσμο


Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Dynisma (κατασκευαστή προσομοιωτών), Ashley Warne, η παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία ξοδεύει περίπου 9,7 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως σε πρωτότυπες κατασκευές.

Αυτές απαιτούν περισσότερα από μισό εκατομμύριο μίλια στη διαδικασία εξέλιξης και δοκιμών. Αυτά τα κόστη θα μειωθούν δραστικά με τον νέο προσομοιωτή οδήγησης της εταιρείας, τον πιο προηγμένο στην αγορά σήμερα.

Ο κατασκευαστής προσομοιωτή κίνησης Dynisma ισχυρίζεται ότι η νέα συσκευή DMG-1 προσφέρει μια καινοτόμο προσέγγιση στο σχεδιασμό και επαναπροσδιορίζει την προσομοίωση κίνησης συνολικά, είναι 50% πιο αποτελεσματική από οποιονδήποτε ανταγωνιστή.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις του προϊόντος, DMG-1 και DMG-1C, με το “C” στο τελευταίο να σημαίνει “άνθρακας”, καθώς αυτή είναι μια ελαφρύτερη έκδοση.

Και οι δύο προσομοιωτές σχεδιάστηκαν για οποιοδήποτε τύπο εφαρμογών στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και της αυτοκινητοβιομηχανίας, με στόχο τη μείωση, αν όχι, την ανάγκη για πρωτότυπα πολλαπλών δοκιμών. Μπορούν να προσαρμοστούν προκειμένου να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε είδος πλαισίου.

Οι προσομοιωτές DMG-1 παρέχουν μια εκπληκτικά δυναμική και ρεαλιστική εμπειρία οδήγησης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο οδηγός μπορεί να βιώσει τα πάντα, από το θόρυβο του δρόμου, τους κραδασμούς του κινητήρα έως τους κραδασμούς του ABS και ούτω καθεξής.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του DMG-1 είναι ο εξαιρετικά χαμηλός λανθάνων χρόνος (3-4 ms), ο οποίος βοηθά τον οδηγό να αντιδρά ταχύτερα, σαν να οδηγούσε ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Η Dynisma χρησιμοποίησε για τον προσομοιωτή DMG-1 τη σχεδίαση και τη μηχανική του πρώτου προσομοιωτή ο οποίος είναι κατάλληλος για ομάδες της της F1.

Σύμφωνα με τον Ashley Warne, σκοπός του προσομοιωτή είναι να μειώσει το κόστος, αλλά και τον αντίκτυπο σε εκπομπές άνθρακα όπως και τον απαραίτητο χρόνο για τη δοκιμή οχημάτων, ενώ δίνει στους μηχανικούς τη δυνατότητα να διεξάγουν όλες τις δοκιμές και την έρευνά τους σε ένα ασφαλές εικονικό περιβάλλον 100%.

Η Dynisma δεν προσφέρει λεπτομέρειες σχετικά με την τιμή των δυο πανέξυπνων προσομοιωτών προς το παρόν ή περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη διαθεσιμότητα των προϊόντων της, ωστόσο, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί της για περισσότερες πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η Αston Martin αποκαλύπτει τον πρώτο της προσομοιωτή
FCA: Ο πιο προηγμένος προσομοιωτής της Β.Αμερικής (Video)
Το νέο Peugeot 3008 και οι νέες “πράσινες” υπηρεσίες

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: