Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: Θα απαντήσουμε στις παραβιάσεις της Ελλάδας και στο πεδίο

Απειλεί ξανά ο Ερντογάν: Θα απαντήσουμε στις παραβιάσεις της Ελλάδας και στο πεδίο«Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις επιθετικές ενέργειες», είπε ο Τούρκος πρόεδρος

Με… πολεμικές ιαχές συνεχίζει να απειλεί την Ελλάδα ο πρόεδρος της Τουρκίας. Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επανέλαβε για μια ακόμη φορά την εμπρηστική ρητορική του κατά της Αθήνας σε τηλεοπτική του συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση της χώρας.

«Η Ελλάδα συνεχίζει την εχθρική προπαγάνδα, αυξάνει την ένταση με παραβιάσεις του εναέριου και θαλάσσιου χώρου της Τουρκίας, συνεχίζει την στρατικοποίηση των νησιών σε παραβίαση των συνθηκών, οπότε εμείς τι περιμένετε να κάνουμε αν χρειαστεί; Οι πύραυλοι μας μπορεί να φτάσουν τα 500 χιλιόμετρα.

Έχουμε την αμυντική μας βιομηχανία, και θα δώσουμε απαντήσεις με τα μη επανδρωμένα σκάφη μας. Αν συνεχίσουν τις παραβιάσεις θα λάβουν απάντηση και σε νομικό επίπεδο και στο πεδίο. Δεν μπορούμε να μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στις επιθετικές ενέργειες» σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος, μετέδωσε η ΕΡΤ.

TRT Canlı Yayını https://t.co/IvyYdb81up

— Recep Tayyip Erdoğan (@RTErdogan) February 1, 2023

Κοινοποιήστε το: