Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Elon Musk: «Επιστρέψτε στο γραφείο ή απολύεστε» - NewsAuto.gr

Elon Musk: «Επιστρέψτε στο γραφείο ή απολύεστε»

Σε ένα mail που έστειλε στους εργαζόμενους της Tesla o Μusk φαίνεται ιδιαίτερα αυστηρός και αποφασισμένος να σταματήσει την τηλεργασία.

Η πανδημία του COVID-19 έφερε τεράστια αναστάτωση στις ζωές όλων των ανθρώπων και μεγάλες αλλαγές σε βασικές καθημερινές συνήθειες.

Μία από αυτές ήταν και η εκτεταμένη καθιέρωση της τηλεργασίας, η οποία εφαρμόστηκε σε όλο τον κόσμο από τις μικρότερες έως και τις μεγαλύτερες εταιρίες.

Αρχικά η τηλεργασία εμφανίστηκε ως μία προσωρινή λύση, ιδίως τις εποχές που υπήρξε έξαρση της μετάδοσης του ιού. Όμως για αρκετούς αυτό θεωρήθηκε πλέον κεκτημένο, το οποίο θέλουν να διατηρήσουν εσαεί. Κάτι στο οποίο δεν συμφωνεί ο Elon Musk.

Σε ένα μάλλον αυστηρό email που έστειλε στα στελέχη της εταιρίας, δηλώνει ότι “η εξ αποστάσεως εργασία δεν είναι πλέον αποδεκτή”. Και συνεχίζει επισημαίνοντας ότι “το προσωπικό πρέπει να βρίσκεται το λιγότερο -και εννοώ το “λιγότερο’- για 40 ώρες στο γραφείο την εβδομάδα. Ή αλλιώς να εγκαταλείψει την Tesla“.

Elon to Tesla team: no more remote work pic.twitter.com/aSmZAAOm7G

— Whole Mars Catalog (@WholeMarsBlog) June 1, 2022

To μήνυμα είναι ξεκάθαρο ότι αφορά λιγότερο τους εργάτες στις γραμμές παραγωγής και πολύ περισσότερο τους υπαλλήλους στα γραφεία. Το μήνυμα διέρρευσε στο Twitter από έναν μέτοχο της Tesla χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που έφθασε στα χέρια του.

Η “διαταγή” για επιστροφή των εργαζομένων στο γραφείο έρχεται σε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την εταιρία, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της συνεχούς εξάπλωσής της παγκοσμίως.

Το εργοστάσιο στο Τέξας “τρέχει” σε full παραγωγή, ενώ και τα εργοστάσιά της σε όλο τον κόσμο εργάζονται πυρετωδώς ώστε η εταιρία να ξεπεράσει το 1,5 εκατομμύριο μονάδες μέσα στο 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Γιατί το Twitter σέρνει στα δικαστήρια τον Elon Musk;
Ο Elon Musk κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση
Αυτά είναι τα σχέδια του Musk για Tesla, Twitter και… διάστημα!

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: