Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
H Drako Motors αποκαλύπτει το Drago - NewsAuto.gr

H Drako Motors αποκαλύπτει το Drago

H Drako Motors παρουσίασε τα πρώτα επίσημα σκίτσα του Dragon, του νέου αμιγώς ηλεκτρικού SUV μοντέλου της, το οποίο θα αποδίδει περισσότερους από 2.000 ίππους και θα έχει πόρτες τύπου «φτερών γλάρου».

Η Drako Motors είναι μια αμερικανική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό να εμπλακεί στην παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Για τον λόγο αυτό δημιούργησε τη δική της πλατφόρμα και το σύστημα μετάδοσης το οποίο ονομάζει «Drako DriveOS».

Πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα τα πρώτα επίσημα σκίτσα της για το Dragon, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV μοντέλο της, το οποίο θα έχει μέγιστη ισχύ 1.491 kW (δηλαδή 2.028 ίππους). Η ιδιαιτερότητα του αμαξώματός του είναι ότι διαθέτει πόρτες τύπου «φτερών γλάρου», θυμίζοντας τις αντίστοιχες της θρυλικής Mercedes-Benz 300 SL Gullwing.

Η εταιρεία δηλώνει ότι το νέο μοντέλο της θα έχει επιδόσεις αντίστοιχες ενός ηλεκτρικού hypercar. Συγκεκριμένα, υποστηρίζει ότι θα επιταχύνεται από τα  0-96 χλμ./ώρα σε 1,9 δλ. και η τελική ταχύτητά του θα φτάνει τα 321 χλμ./ώρα.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν αφορούν μόνο στο εξωτερικό του οχήματος το οποίο θα διαθέτει ανθρακονήματα τόσο στο πλαίσιό του όσο και στο αμάξωμά του. Για το εσωτερικό δεν υπάρχουν πληροφορίες, παρά μόνο ότι θα μπορεί να φιλοξενήσει πέντε ενήλικες, θα είναι ιδιότυπο σχεδιαστικά και ότι θα διαθέτει υλικά υψηλής ποιότητας τα οποία τα προμηθεύονται από την Ευρώπη.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η ανάρτησή του θα είναι ρυθμιζόμενη σε ύψος και ότι θα έχει τρεις προεπιλεγμένες θέσεις αναφορικά με την απόσταση του οχήματος από το έδαφος. Εκπρόσωπος της εταιρείας είπε ότι εντός της χρονιάς θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες που να αφορούν στο Dragon και θα ανοίξει η λίστα παραγγελιών για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: