Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
H Pandem Rocket Bunny, αλλάζει τη νέα Toyota GR 86 (+video) - NewsAuto.gr

H Pandem Rocket Bunny, αλλάζει τη νέα Toyota GR 86 (+video)

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής κιτ αμαξωμάτων Pandem Rocket Bunny δεν ψάχνει την λεπτότητα, στα boby kit, που φτιάχνει γιατί στόχος, είναι ο εντυπωσιασμός.

Τελευταία της δουλειά και τέλειο παράδειγμα, είναι τα νέα εξωτερικά μέρη της εταιρείας για το Toyota GR 86 του 2022.

Εάν το νέο GR 86 δεν είναι αρκετά επιθετικό για εσάς, η Rocket Bunny είναι έτοιμη να… εξαγριώσει ξεκινήσει το Coupe της Toyota.

Ξεκινώντας από μπροστά, την εμφάνιση… επιθετικού ψαριού, ολοκληρώνει ένας ανασχεδιασμένος προφυλακτήρας, που φαίνεται να συρρικνώνει τον εμπρός αεραγωγό, που είναι η πιο αισθητή αλλαγή.

 

Διαφορετικό είναι και το σχήμα στα φτερά, που αφήνουν περισσότερο χώρο για τα ελαστικά. Στο πίσω μέρος, το Rocket Bunny έχει πολλά κοινά με το νέο GR 86 επειδή το σχήμα ακολουθεί το περίγραμμα του σχεδίου με ελκυστικό τρόπο.

Η αλλαγή εδώ είναι οι εξωτερικοί συνδετήρες, οι οποίοι στηρίζουν το κάτω κομμάτι του διαχύτη αέρα. Τέλος το κάτω μέρος του προφυλακτήρα διατηρεί τις θέσεις για τα τελικά των εξατμίσεων.

Το νέο GR 86 θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος . Η τιμή δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Το μοντέλο κινείται από έναν ατμοσφαιρικό κινητήρα 2,4 λίτρων flat-four που αποδίδει 228 ίππους. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν είτε χειροκίνητο έξι σχέσεων είτε αυτόματο έξι σχέσεων.

Η πλατφόρμα είναι σε μεγάλο βαθμό η ίδια με την απερχόμενη 86, αλλά η νέα διαθέτει πρόσθετες ενισχύσεις μπροστά και πίσω για βελτιωμένη ακαμψία. Η οροφή και τα φτερά είναι από αλουμίνιο για να διατηρήσουν το βάρος της στα 1.270 κιλά.

https://www.facebook.com/watch/RocketBunny/

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: