Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Η Streamline θα κατασκευάζει «φασόν» ηλεκτρικά αυτοκίνητα - NewsAuto.gr

Η Streamline θα κατασκευάζει «φασόν» ηλεκτρικά αυτοκίνητα


Η Streamline Automotive είναι μια εταιρεία που δημιούργησε η Fablink και θα παρουσιάσει ηλεκτρικά μοντέλα «κατά παραγγελία» από άλλες εταιρείες, χαμηλού κόστους.

Δεν θα είναι αυτό που λέμε «ευρείας παραγωγής» τα αυτοκίνητα της Streamline Automotive αλλά θα είναι περιορισμένους κόστους.

Η Βρετανική Fablink είναι μια από τις μεγάλες εταιρείες που ασχολούνται με την εφοδιαστική αλυσίδα και την τροφοδοσία των αυτοκινητοβιομηχανιών. Η ενασχόλησή της αυτή, την έχει φέρει πολύ κοντά στις ανάγκες της αγοράς παγκοσμίως και ως φυσική συνέχεια, φαίνεται να είναι η δημιουργία μιας εταιρείας που θα αναλάβει την παραγωγή ηλεκτρικών αυτοκινήτων χαμηλού κόστους για λογαριασμό άλλων εταιρειών.

Η αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρικά οχήματα, οδήγησε την Fablink στη δημιουργία της «θυγατρικής» εταιρείας Steamline Automotive, η οποία θα κατασκευάζει αυτοκίνητα- «φασόν» για λογαριασμό άλλων εταιρειών. Η Streamline προσφέρει μια ανταγωνιστική λύση κατασκευής για αρχιτεκτονικές μικτών υλικών και δυνατότητα παραγωγής είτε ολόκληρων αυτοκινήτων, είτε της προώθησης της παραγωγής έως ένα σημείο (για να ολοκληρώνεται στις εγκαταστάσεις της εκάστοτε εταιρείας με την οποία θα υπάρχει σύμβαση).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Το νέο Mini Moke θα παράγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο
Δείτε πως τα πήγε το υβριδικό Mini Countryman στον «τάρανδο» (+video)
Το Rivian R1T μετατρέπεται σε… αμφίβιο! (+video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: