Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Κολωνός: Αγόρι 12 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του – Τι είναι το blackout challenge που εξετάζουν οι Αρχές

Κολωνός: Αγόρι 12 ετών έβαλε τέλος στη ζωή του – Τι είναι το blackout challenge που εξετάζουν οι ΑρχέςΤο κινητό του παιδιού θα δώσει απαντήσεις

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του ένας 12χρονος στον Κολωνό. Το αγόρι βρέθηκε κρεμασμένο στο δωμάτιό του από τους γονείς του την περασμένη Παρασκευή 13/5 και σήμερα Δευτέρα 16 Μαΐου αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης.

Ο ανήλικος ήταν αθλητής και ιδιαίτερα αγαπητός στον κοινωνικό του κύκλο.

Οι αστυνομικοί, που μπήκαν στο δωμάτιο, βρήκαν δίπλα στον 12χρονο το κινητό του. Το κινητό είναι που θα δώσει απαντήσεις για τα αίτια της τραγωδίας, καθώς θα δουν οι αστυνομικοί εάν είχε κάποια συνομιλία που να εξηγεί τους λόγους της αυτοχειρίας ή εάν υπήρχε κάτι άλλο που τον προβλημάτιζε.

Ένα από σενάρια που εξετάζει η Αστυνομία είναι το παιδί να συμμετείχε στο διαδικτυακό παιχνίδι blackout challenge.

Το blackout challenge ενθαρρύνει όσους συμμετέχουν να προκαλέσουν ασφυξία στον εαυτό τους, με κορδόνια ή καλώδιο, μέχρι να χάσουν προσωρινά τις αισθήσεις τους, να τραβήξουν βίντεο και στη συνέχεια να το ανεβάσουν στο TikTok, μέχρι τη στιγμή που θα ανακτήσουν ξανά τις αισθήσεις τους.

Οι κίνδυνοι από το παιχνίδι είναι σοβαροί καθώς μπορεί να προκαλέσει εγκεφαλικές βλάβες, ακόμα και να αποβεί μοιραίο.

Πριν λίγες μέρες το TikTok μηνύθηκε στην Αμερική από τη μητέρα ενός 10χρονου κοριτσιού, που ισχυρίζεται ότι η κόρη της πέθανε εξαιτίας του blackout challenge. Η Nylah Anderson από τη Φιλαδέλφεια βρέθηκε αναίσθητη στη ντουλάπα της κρεβατοκάμαρας, κρεμασμένη από τον ιμάντα μιας τσάντας.

Κοινοποιήστε το: