Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Lamborghini: Kαρέκλα gaming με ανθρακονήματα και αλκαντάρα - NewsAuto.gr

Lamborghini: Kαρέκλα gaming με ανθρακονήματα και αλκαντάρα

Η Lamborghini μπαίνει στον κόσμο του gaming και έχει κυκλοφορήσει δύο ειδικές καρέκλες, τις οποίες ανέπτυξαν από κοινού με τη Secretlab.

Οι τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Η Secretlab επιβεβαίωσε ότι θα κυκλοφορήσουν το 2022.

Οι δύο εταιρείες ενώθηκαν για να δημιουργήσουν τη Secretlab for Automobili Lamborghini Collection που αποτελείται από ένα στάνταρ κάθισμα και την «Pinnacle Edition». Τα δύο μοντέλα, παρουσιάστηκαν στον παγκόσμιο διαγωνισμό προσομοιωτών αγώνων αυτοκινήτου «The Real Race».

Το Secretlab for Automobili Lamborghini Pinnacle Edition είναι το κορυφαίο κάθισμα της σειράς, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και περιλαμβάνει: Κάλυμα στο επάνω μέρος από ανθρακονήματα και επένδυση Alcantara, παρόμοια με αυτή που θα βρείτε σε ένα από τα αυτοκίνητα δρόμου της Lamborghini. Το κάθισμα ξεχωρίζει επίσης χάρη στις λεπτομέρειες «Verde» και έχει ένα εμφανές λογότυπο Lamborghini κεντημένο στην πλάτη.

Ποια είναι η Secretlab

Για όσους δεν γνωρίζουν, η Secretlab ιδρύθηκε το 2014 και έχει γίνει ηγέτης στον κόσμο του gaming. Οι καρέκλες της χρησιμοποιούνται από πάνω από 1 εκατομμύριο ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και είναι δημοφιλείς μεταξύ μερικών από τους πιο ελίτ παίκτες του κόσμου.

«Ο όγκος της λεπτομέρειας που περιλαμβάνεται σε κάθε αυτοκίνητο Lamborghini είναι εξαιρετικός, και αυτό είναι κάτι που μοιραζόμαστε στη Secretlab», περιέγραψε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Secretlab, Ian Ang.

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: