Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Περισσότερα χρώματα από την Porsche - NewsAuto.gr

Περισσότερα χρώματα από την Porsche

Το φημισμένο πρόγραμμα Paint to Sample της Porsche επεκτείνεται και αυτό έχει ως συνέπεια τις πολλές και διαφορετικές χρωματικές επιλογές που θα δούμε στα μοντέλα της Γερμανικής εταιρείας.

Όχι ένα και δύο αλλά 160 θα είναι τα νέα χρώματα που θα έχει στη διάθεσή του να επιλέξει μέσω του προγράμματος Paint to Sample ο κάθε πελάτης της Porsche.

Ο αριθμός των διαθέσιμων τυπικών χρωμάτων Paint to Sample εξαρτάται από το μοντέλο, καθώς περισσότερα από 100 χρώματα προσφέρονται για τις 911 και 718 (Boxster- Cayman), ενώ για τα Panamera, Macan και Cayenne υπάρχουν περισσότερες από 50 επιλογές στο πρόγραμμα Paint to Sample.Για την αμιγώς ηλεκτρική Taycan, υπάρχουν 65 χρωματικές επιλογές. Όλα τα παραπάνω είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που έχουν γίνει στο εργοστάσιο της Porsche στο Zuffenhausen, βάσει των οποίων η παραγωγική δυνατότητα αυτοκινήτων με ιδιαίτερο χρώμα από την παλέτα του προγράμματος Paint to Sample είναι 20 ανά ημέρα (ενώ μέχρι πρότινος ήταν μόνο 5).

Η τιμή για κάποια επιλογή από το πρόγραμμα, είναι σχεδόν τριπλάσια σε σχέση με κάποιο μεταλλικό χρώμα από την τυπική λίστα των επιλογών. Το εύρος της τιμής κυμαίνεται από τα 9.700 και φτάνει έως τα 11.300 ευρώ ανάλογα και το μοντέλο για το οποίο γίνεται και η επιλογή. Συνολικά, περισσότερες από 160 είναι πλέον οι επιλογές χρώματος για τα μοντέλα της Porsche.

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: