Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Στην Ουκρανία έχουν πολυβόλα και οι 6άρες της BMW (+video) - NewsAuto.gr

Στην Ουκρανία έχουν πολυβόλα και οι 6άρες της BMW (+video)


Μια BMW Σειράς 6, Cabrio είναι από τα τελευταία αυτοκίνητα που θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ως πολεμικό όχημα.

Το πολυβόλο εγκατεστημένο στην ειδικά τροποποιημένη ΒΜW Σειράς 6 είναι μια ασυνήθιστη εικόνα που όμως υπενθυμίζει την τραγικότητα ενός (ακόμα) πολέμου.

Ένα video που δημοσιεύτηκε στο Twitter και δείχνει την ασυνήθιστη αυτή εικόνα, μας φέρνει αμηχανία, καθώς δείχνει ένα ολοκληρωτικά τροποποιημένο αυτοκίνητο για να μεταφέρει επιχειρησιακό εξοπλισμό στο πεδίο της μάχης. Είναι ένα πολυβόλο που φαίνεται να έχει εγκατασταθεί στο πλαίσιο του αυτοκινήτου, το οποίο είναι παρόμοιο με αυτά που χρησιμοποιούνται στα ρωσικά άρματα μάχης T-72.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συγκεκριμένη Ε64 BMW Σειράς 6 Cabrio προσφέρθηκε στην αστυνομία στην πόλη Mykolaiv για να υπερασπιστεί τα εδάφη της Ουκρανικής πόλης έναντι των Ρώσικων στρατευμάτων. Καθώς η πόλη βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Οδησσού, στους δρόμους της γίνονται στρατιωτικές επιχειρήσεις μεγάλης έκτασης.

Όπως σημειώνεται από τα διεθνή μέσα που αναπαράγουν την είδηση, η χρήση της συγκεκριμένης BMW είναι περισσότερο συμβολική. Έτσι δικαιολογείται και το μήνυμα το… άσεμνο μήνυμα στον πίσω προφυλακτήρα που προτρέπει τις ρώσικες δυνάμεις να… προβούν σε γενετήσιες πράξεις.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: