Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:

Συγκινεί η Αντζελίνα με την εξομολόγηση της – «Γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;» – Newsbeast


Μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές το βράδυ της Παρασκευής στο «Bachelor».

Η Αντζελίνα θα ανοίξει την καρδιά της στις συμπαίκτριες της στο reality και θα αναφερθεί με δάκρυα στα μάτια στις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει λόγω του bullying που δεχόταν στο σχολείο για την καταγωγή της.

«Εγώ είμαι 20 χρονών και μπορώ να σας πω ότι τα περισσότερα χρόνια της ζωής μου ένιωθα μοναξιά. Χώρισαν άσχημα οι γονείς μου, δεν είχα κάποια φίλη να γυρίσω και να της πω όλα αυτά που νιώθω. Λόγω καταγωγής δέχτηκα πολύ bullying στο σχολείο και γινόμουν πάντα ο στόχος χωρίς να φταίω σε κάτι. Και όλοι μου επιτίθονταν.

Και απλά καθόμουν μόνη μου, γυρνούσα στο σπίτι κλαίγοντας και ευχόμουν να μην είχα γεννηθεί για να μη νιώθω αυτή τη μοναξιά. Πολλές φορές έλεγα “γιατί γεννήθηκα Αλβανίδα;”. Είμαι πολύ περήφανη και όποιος με θέλει, με θέλει γι’ αυτό που είμαι γιατί η καρδιά μου έχει πονέσει πάρα πολύ.

Έχω το συναίσθημα της μοναξιάς, αν υπάρχει δεν φεύγει εύκολα. Το έχω ζήσει πολλές φορές στη ζωή μου το πώς είναι να σε μειώνουν και να μην σου δίνουν αξία. Κι έχω καταλάβει ότι αξίζουν. Έχω βρει αυτή τη δύναμη του εαυτού μου και δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να την πάρει και να πατήσει πάνω σε αυτή», αναφέρει μεταξύ άλλων συγκινημένη η Αντζελίνα.

Facebook Comments

Κοινοποιήστε το: