Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Tesla Model Y τρακάρει με jet 2 εκατ. δολαρίων (video) - NewsAuto.gr

Tesla Model Y τρακάρει με jet 2 εκατ. δολαρίων (video)

Ένα βίντεο κατέγραψε ένα πλάνο στο οποίο ένα λευκό Tesla Model Y χτυπάει ένα αεροσκάφος Cirrus Vision, το οποίο «ξεκουραζόταν» σε αεροδρόμιο.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα Reddit κατέγραψε πλάνα από τις κάμερες παρακολούθησης κλειστού κυκλώματος (CCTV) ενός αεροδρομίου, όπου ένα λευκό Tesla Model Y τρακάρει με αεροπλάνο αξίας 2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, το ηλεκτρικό μοντέλο φαίνεται να το χτυπάει και να συνεχίζει την πορεία, παρά το… εμπόδιο με αποτέλεσμα να περιστρέφει το αεροπλάνο κατά 90 μοίρες. Βέβαια, το οδόστρωμα δείχνει να είναι βρεγμένο και αυτό ίσως να βοήθησε την περιστροφή. Έπειτα, το Model Y έκανε μικρές ακόμα κινήσεις προς τα εμπρός, ωστόσο το βίντεο σταμάτησε, αφού κατέφθασαν στο σημείο άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκεί κοντά.

Δεν είναι ακόμα σαφές το τι ακριβώς έγινε, αλλά εικάζεται ότι είχε ενεργοποιηθεί το σύστημα Smart Summon της Tesla, το οποίο κινείται αυτόνομα (μετά από προτροπή του ιδιοκτήτη) ώστε να μπορεί να βγει από δύσκολα σημεία στάθμευσης. Σύμφωνα με το εγχειρίδιο χρήσης του Tesla Model Y, το παραπάνω σύστημα ίσως να μην «διαβάσει» κάποια εμπόδια και να μην ακινητοποιηθεί αυτόνομα το όχημα.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: