Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Θα έχει αυτόματο κιβώτιο η Toyota GR Corolla; - NewsAuto.gr

Θα έχει αυτόματο κιβώτιο η Toyota GR Corolla;

Από την Ιαπωνία έρχεται η φήμη πως η Toyota ετοιμάζει τη δυνατότερη εκδοχή της Corolla με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και όχι μόνο με χειροκίνητο.

Χωρίς να έχει ακουστεί ούτε το οριστικό όνομα του μοντέλου, στις πληροφορίες που υπάρχουν για τη GR Corolla έρχεται να προστεθεί πως θα έχει έκδοση με αυτόματο κιβώτιο.

Στην κατηγορία των hot hatches, η πολυαναμενόμενη νέα πρόταση είναι αυτή της Toyota που ετοιμάζει την GR Corolla και με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που γνωρίζουμε, θα είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον αυτοκίνητο. Η μηχανολογική του συγγένεια με το GR Yaris, δίνει όλα τα εχέγγυα θα ήθελε κάθε petrolhead για να έχει κάτι να περιμένει σε μια κατηγορία που δείχνει να μετράει «λίγα και καλά» μοντέλα.

Η νέα πληροφορία που έρχεται από την Ιαπωνία, έχει να κάνει με το ότι η Toyota ετοιμάζει έκδοση του μοντέλου με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Σε ένα πρόσφατο teaser video που έχει δοθεί στη δημοσιότητα, είδαμε τον επιλογέα των ταχυτήτων της χειροκίνητης έκδοσης, καθώς και το συμπλέκτη του αυτοκινήτου που είναι στα πόδια του οδηγού. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε την πιθανή επιβεβαίωση, με τον πλέον επίσημο τρόπο που γίνεται- δηλαδή με πληροφορία από την ίδια την εταιρεία.

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο – NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: