Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Το Max-Out Concept αποκαλύπτει τα πλάνα της Nissan - NewsAuto.gr

Το Max-Out Concept αποκαλύπτει τα πλάνα της Nissan


Από ψηφιακό το 2021 το Nissan Max-Out έγινε ένα κανονικό πρωτότυπο το 2023.

Η Nissan επέστρεψε, μετά το αντίστοιχο 370Ζ, στα ρόουνστερ έστω και με ένα πρωτότυπο, το Max-Out, που μεταξύ άλλων παρουσιάζει το μέλλον της βιωσιμότητας αλλά και του πρωτοποριακού σχεδιασμού.

Έτσι όπως το σκέφτεται η ιαπωνική εταιρεία, ενώ ταυτόχρονα όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά «έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια απελευθερωτική «ανοιχτή» αίσθηση καθώς και μια δυναμική εμπειρία οδήγησης. Ταυτόχρονα παρουσιάζει την καινοτόμο προσέγγιση της Nissan για την εξέλιξη μιας μεγάλης ποικιλίας προηγμένων και εντυπωσιακών αυτοκινήτων, με ξεκάθαρο όραμα για το πώς μπορούν να ωφελήσουν τόσο τα άτομα όσο και την κοινωνία».

Πέρα από όλα αυτά γεγονός είναι πως το Max-Out εξελίχθηκε σε πραγματικό concept από ένα ψηφιακό που είχε παρουσιαστεί το 2021 και ξεχωρίζει με τις όμορφες, χυτές γραμμές του. Επίσης έχει ένα χαρακτηριστικά μικρό παρμπρίζ, ενώ η σχεδίαση του πίσω μέρους του μοιάζει πολύ με αυτήν του εμπρός.

Ενδιαφέρον παρουσίαζε και το εσωτερικό, με τα «αιωρούμενα» καθίσματα αλλά και με το σχέδιο της μακέτας που δημιουργεί ένα είδος οπτικής ψευδαίσθησης. Από κει και πέρα το τιμόνι είναι yoke, δηλαδή μισό, ενώ στο ταμπλό υπάρχει ένας συνδυασμός οθονών που δημιουργούν μια ενιαία επιφάνεια.

Το Max-Out Concept είναι φυσικά ηλεκτρικό, χωρίς όμως να έχουν ανακοινωθεί περαιτέρω λεπτομέρειες. Τα πλάνα της Nissan πάντως περιλαμβάνουν τη διεύρυνση της γκάμας των EVs της αρχής γενομένης από το 2025.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Νέα δεδομένα για τη συμμαχία Renault- Nissan
Με ποιον τρόπο η Nissan εξοικονομεί στην Ελλάδα 400.000 ευρώ το χρόνο;
Τo Nissan Ariya e-4ORCE κόντρα στον πάγο (+video)

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: