Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
To πρωτότυπο MG Maze είναι εμπνευσμένο από ηλεκτρονικά παιχνίδια - NewsAuto.gr

To πρωτότυπο MG Maze είναι εμπνευσμένο από ηλεκτρονικά παιχνίδια


Η ριζοσπαστική πρόταση του MG Maze, έλκει τις ρίζες της έμπνευσής του από τα βιντεοπαιχνίδια και αφορά σε ένα ιδιαίτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης.

Η SAIC Design με έδρα το Λονδίνο αναδεικνύει το φουτουριστικό μικρό ηλεκτρικό που σίγουρα θα συγκινήσει τους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών.

Η SAIC Design έχει τον έλεγχο της MG Motor, η οποία παρουσίασε τη ριζοσπαστική νέα πρόταση Maze ως ένα συμπαγές ηλεκτρικό μοντέλο εμπνευσμένο από τα ηλεκτρονικά παιχνίδια. Σύμφωνα με την εταιρεία, το Maze θα είναι το μοντέλο με το οποίο η οδηγική απόλαυση θα αποκτήσει άλλη διάσταση για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.Το Maze η εταιρεία το προορίζει για τη «νέα γενιά χρηστών οχημάτων» (και όχι οδηγών ή ιδιοκτητών), όπως και το πρωτότυπο Cyberster και είναι εμπνευσμένο σε μεγάλο βαθμό από την «κουλτούρα του gaming». Η SAIC Design δήλωσε ότι με το Maze ήθελε να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για το μέλλον της αυτοκίνησης, κάτι που κατάφερε με τις ψηφιακές αποδόσεις του σχεδίου, που σε αυτή τη φάση ακόμα δεν μοιάζει να μπορεί να περάσει στον «πραγματικό κόσμο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Η SAIC Motor ετοιμάζει 100 εξηλεκτρισμένα μοντέλα!
Teaser από τη SAIC για το pickup που ετοιμάζει
Με πτυσσόμενη κουζίνα το Rivian R1T

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: