Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Βαριά πρόστιμα για τις θορυβώδεις εξατμίσεις - NewsAuto.gr

Βαριά πρόστιμα για τις θορυβώδεις εξατμίσεις

Ένας νέος νόμος ψηφίστηκε αυτή την περίοδο στη Νέα Υόρκη, βάσει του οποίου προβλέπεται υψηλό πρόστιμο για τον οδηγό του αυτοκινήτου που κάνει πολύ θόρυβο από την εξάτμισή του.

Η Πολιτεία της Νέας Υόρκης εγκρίνει έναν νέο νόμο περί θορύβου από τις εξατμίσεις των αυτοκινήτων και το πρόστιμο για τους παραβάτες είναι τεράστιο.

Μέχρι και τα 1.000 δολάρια (863 ευρώ) θα φτάνει το πρόστιμο για τις θορυβώδεις εξατμίσεις στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης στις ΗΠΑ, καθώς πρόσφατα ψηφίστηκε η σχετική νομοθεσία που προβλέπει την αυστηροποίηση των ποινών για τις σχετικές παραβάσεις. Η 63χρονη κυβερνήτης της Νέας Υόρκης, Kathy Hochul, προχώρησε στην ψήφιση του συγκεκριμένου νόμου, έχοντας ως απώτερο στόχο τον περιορισμό των αυτοσχέδιων αγώνων στους δημόσιους δρόμους.

Το φαινόμενο αυτό φαινεται πως έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις την τελευταία περίοδο και μόλις χαλάρωσαν τα μέτρα της καραντίνας και της διακοπής της κυκλοφορίας. Τα 1.000 δολάρια είναι το υψηλότερο πρόστιμο σε όλη τη χώρα και μέρος μιας νέας ώθησης για τη μείωση των παράνομων αγώνων στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης. Το «κυνήγι» των αυτοκινήτων με τις θορυβώδεις εξατμίσεις, θα είναι μόνο η αρχή των μέτρων που λαμβάνει η Πολιτεία της Νέας Υόρκης.

 

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα ακολουθήσουν μέτρα για τον περιορισμό του αλόγιστου εμπορίου των βελτιωτικών εξατμίσεων. Από το σχετικό πλαίσιο, προβλέπεται πρόστιμο ακόμα και για τους ιδιοκτήτες των αντίστοιχων καταστημάτων που εμπορεύονται τα συγκεκριμένα ανταλλακτικά, όταν αυτά θα τοποθετούνται σε οχήματα που δεν προορίζονται για αποκλειστική χρήση σε πίστα αγώνων αυτοκινήτου.

 

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

NewsAuto.gr

Κοινοποιήστε το: