Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
Volvo Recharge: Τα PHEV του μέλλοντος σήμερα - NewsAuto.gr

Volvo Recharge: Τα PHEV του μέλλοντος σήμερα


Η σειρά Volvo Recharge μέσω των πανέξυπνων συστημάτων PHEV σας προσφέρει απλόχερα προηγμένη τεχνολογία, εκκεντρικό design αλλά και τα απαραίτητα βιώσιμα υλικά που αναβαθμίζουν κατά πολύ την οδήγηση.

Δεν έχετε παρά να βιώστε την εμπειρία της νέας πολυτέλειας, όπου η άμεση απόδοση ισχύος συνδυάζεται με χαμηλές ή ακόμη και μηδενικές εκπομπές ρύπων.

Τίποτα όμως δεν είναι τυχαίο. Από το 1927, η ασφάλεια βρίσκεται στον πυρήνα της Volvo. Με το λανσάρισμα της σειράς Recharge, φιλοδοξία της είναι να δημιουργήσει τα ασφαλέστερα plug-in υβριδικά και αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Τόσο για τους ανθρώπους όσο και για το μέλλον τους.

Επιλέγοντας ένα plug-in υβριδικό αυτοκίνητο από την πλούσια γκάμα της Volvo, μπορείτε να οδηγείτε χωρίς καθόλου εκπομπές ρύπων. Στο plug-in υβριδικό σας Volvo επιλέξτε το πρόγραμμα Pure, για να κάνετε τις καθημερινές σας μετακινήσεις χρησιμοποιώντας αποκλειστικά τον ηλεκτροκινητήρα του αυτοκινήτου σας.

Το αποτέλεσμα; Λιγότερη βενζίνη, περισσότερη ουσία. Στα plug-in υβριδικά της Volvo ένας ηλεκτροκινητήρας και ένας κινητήρας εσωτερικής καύσης συνεργάζονται αρμονικά, προσφέροντας επιλογή μεταξύ των προγραμμάτων pure, power και hybrid, ώστε να έχετε τον απόλυτο οδηγικό έλεγχο αλλά και τις χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Η Volvo θέτει ως στόχο το 50% των αυτοκινήτων που θα πουλά έως το 2025 να είναι αμιγώς ηλεκτρικά και το υπόλοιπο μερίδιο να είναι υβριδικά. Φιλοδοξεί να είναι κλιματικά ουδέτερη εταιρία σε όλο το εύρος των δραστηριοτήτων της, όπως προβλέπεται από τη σημαντική Συμφωνία του Παρισιού.

Τα συστήματα κίνησης της Volvo που χρησιμοποιούν ηλεκτρική ισχύ προσφέρουν μια σειρά από οφέλη – από τη μείωση των εκπομπών ρύπων κατά την οδήγηση και τη μείωση του κόστους χρήσης, μέχρι την ομαλότερη οδήγηση και πιο άμεση επιτάχυνση στην εκκίνηση. Αυτό το ευεργετικό “δυο σε ένα” σου λύνει κυριολεκτικά τα χέρια.

Από τη μια πλευρά, μπορείς να χρησιμοποιείς το Volvo σου ως ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα χωρίς στην πραγματικότητα να είναι, αξιοποιώντας την καθημερινή φόρτιση επομένως και την ηλεκτρική ενέργεια.

Από την άλλη βέβαια, δεν έχεις ποτέ το άγχος να μην αδειάσει η μπαταρία του οχήματος σου, γιατί και σε αυτή την περίπτωση έχεις τον βενζινοκινητήρα που σου παρέχει την αμέριστη δύναμη, σαν να έχεις ένα συμβατικό θερμικό αυτοκίνητο και μάλιστα ισχυρό. Η Volvo με τη σειρά PHEV έχει την λύση για όλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Volvo S60 Recharge: Η σπορ διάσταση της ηλεκτροκίνησης
Volvo XC60 Recharge PHEV: Καθαρή μετακίνηση χωρίς περιορισμούς
Volvo Recharge Plug-In: Ο εναλλακτικός δρόμος για την ηλεκτροκίνηση

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: