Ειδήσεις νέα για το αυτοκίνητο και τις μηχανές. Auto - Moto Νέα
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ:
WRC 2022 Ράλι Εσθονίας: Ο Rovanpera αυξάνει το προβάδισμά του - NewsAuto.gr

WRC 2022 Ράλι Εσθονίας: Ο Rovanpera αυξάνει το προβάδισμά του


Ο Kalle Rovanpera απέχει μία ημέρα από το να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα. Ο Φιλανδός της Toyota κέρδισε επτά από τις εννιά ειδικές της δεύτερης ημέρας και μεγάλωσε την διαφορά του από τον Evans. Τρίτος παραμένει ο Tanak.

Ο Evans μπορεί να κέρδισε την πρώτη ειδική της ημέρας. Όμως από εκεί και έπειτα ο teammate του πήρε τα ηνία. Ο Rovanpera κέρδισε τις επόμενες επτά ειδικές διαδρομές με τον Loubet να κερδίζει την τελευταία. Στις περισσότερες εξ αυτών ο Evans σημείωνε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο.

Έτσι, παρά το ότι ο Βρετανός δεν έκανε κάποιο λάθος, είδε σιγά σιγά την διαφορά του με τον Rovanpera να ανοίγει στα 29,5 δευτερόλεπτα μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας. Ο τρίτος Tanak επίσης δεν είχε απάντηση στον καταιγιστικό ρυθμό των Toyota. Βρίσκεται πάνω από ένα λεπτό πίσω τους.

Απλώς έχουμε βρει έναν εξαιρετικό ρυθμό” σχολίασε ο Rovanpera. ¨Αποφεύγουμε τις υπερβολές ή τα ρίσκα. Νομίζω ότι έχουμε τη σωστή προσέγγιση” συμπλήρωσε. Πίσω από τον Tanak βρίσκονται οι Neuville και Katsuta με αρκετά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Δεν μπορούμε να πετύχουμε σταθερότητα. Ενώ σε ορισμένα σημεία αισθάνομαι πολύ καλά με το αυτοκίνητο, ξαφνικά όλα αλλάζουν και χάνω την αίσθηση. Δοκιμάζουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε” δήλωσε ο Βέλγος της Hyundai μετά το τέλος των πρωινών δοκιμασιών.

Το Ράλι Εσθονίας ολοκληρώνεται αύριο. Ο Rovanpera φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όμως απομένουν έξι ακόμη ειδικές διαδρομές μέχρι την ολοκλήρωση του Ράλι. Θα καταφέρει ο Evans να τον προβληματίσει;

Η γενική κατάταξη στο τέλος της τρίτης ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Hyundai Ελλάς στηρίζει δύο ελληνικά πληρώματα
WRC 2022 Ράλι Εσθονίας: Ο Breen μπροστά
WRC 2022 Ράλι Εσθονίας: Ο Rovanpera κάνει την έκπληξη

Δείτε ΟΛΕΣ τις τελευταίες ειδήσεις τη στιγμή που συμβαίνουν στο newsauto  

Κοινοποιήστε το: